såpa på jobbet

Där jag jobbar, jobbar förutom jag, en tjej vid namn Pippa som jag gillar massor. Sedan jobbar även en annan tjej där som börjar på K och som är 20. Hon har varit ihop med J i flera omgångar och det är alltid nåt drama som utspelar sig mellan dem. Men det som hände idag tog ändå priset och för att ni ska förstå hur sjuk han är måste jag ju ge lite bakgrundsfakta (och hoppas att hon inte studerar svenska på sin fritid eller nåt...)

Okt: Hon gör slut för han är på väg att bli alkoliserad och han går ut och tatuerar in hennes namn på sin arm.
Nov: De blir ihop igen och han får sova hos henne i 2 veckor medans han letar eget boende. Han skaffar sig ett jobb.
Dec: Han flyttar till ett eget rum som han hyr av hennes mammas bästa vän. De gör slut.
Juldagen: Han ger henne en resa till New York i julklapp, köpt på kreditkort och han har nu skulder upp över sina öron.
Nyårsafton: Hon träffar en annan kille som är mycket bättre och äldre.
Början av januari: Hon säger att hon inte kan åka till NY med honom och han säger att han förstår. Hon köper sin biljett av honom men han kan inte boka om sin egen och han får inte igen pengar för den. Hennes bästa kompis bokar en egen biljett på samma flyg så de ska göra en tjejsemester av det.
Mitten av januari: Han ringer henne varje dag och gråter och kommer förbi affären och ser sjukt deprimerad ut. Han har inga pengar, mycket skulder, dricker massor och sköter inte sitt jobb.
Igår: Han ringer henne på kvällen, full, och säger att han ska ut och sälja droger för att kunna betala tillbaka sina skulder. Hon säger att det inte är en bra idé, speciellt inte om han druckit.
Imorse: Han blir tagen av polisen men hinner svälja sina 15 små plastpåsar med knark. Polisen tar hans telefon, slår honom en hel del och kastar av honom från sin polis van tidigt på morgonen.
Vid lunch: Hon försöker ringa honom men får inget svar och inser att nåt är fel. Hon ringer runt till hans kompisar och en svarar och hon berättar vad som hänt. Hon ringer hem till J men får inget svar.
Vid 16: Han svarar, säger att han är helt sönderslagen och inte kan resa sig från sängen. Han säger att han inte kan äta något, har 15 knarkpaket i magen och det gör det samma om han dör i en överdos. Hon kan inte lämna affären för jag har inga nycklar. Hon bryter ihop och jag vet inte vad jag ska göra för jag är från lilla Sverige och inte van med detta.
Vid 17: Hon tänker ringa ambulans men gör hon det kommer de ringa polis efter magpumpning och då hamnar han i fängelset.
Vid 17:30 Hon pratar med honom en sista gång innan vi stänger och säger att hennes plan är att ta en taxi dit så fort hon slutar, ta med honom hem till sig, köpa massor med laxermedel och se till att han får ur sig knarket på ett eller annat sätt. Och imorgon ska hon flyga till NY.

Crazy shit eller vad? Jag är så glad att jag levt i en skyddad värld, aldrig träffat såna idioter till män och att Micke är helt normal. Och jag står fast vid att knark är bajs.