Söndag i London

I sondags var jag helt ledig och begav mig till London utan 15 barn att slapa pa. Akte forst till Notting Hill i hopp om att spilla juice pa Hugh Grants ljusbla skjorta. Det hande tyvarr inte men tog en promenad till Kensington och njot av atmosfaren.

Jag behover bo i Notting Hill. Titta sa bra jag passar in. Ge mig massor av miljoner nagon.

Sedan vandrade jag sakta nedfor Portobello road, trallade pa sangen "Portobello road" fran "Bedknobs and broomsticks" (animerad dinseyfilm fran 60 talet..), tittade runt i de sma affarerna, drack latte och hade det allmant bra.

Sedan tog jag tunnelbanan till Camden for att kolla in Camden town och Market. Galet mycket folk, galet mycket saker jag ville kopa och jag vet var jag komemr handla alla mina skor i framtiden.

Camden road. Lite lite som en marknad i Thailand dar klader trangs med pannkakor, skor saljs bredvid juiceshaker och mitt i star en person och blaser stora sapbubblor. Dagen avslutades med att jag hoppade pa en buss och akte till andstationen, som var nagot rough, och hoppade pa en annan buss mot trafalgar square igen. Gratis sightseeing.