Thank god it´s friday

Intensiv dag igår med utflykt, poolparty och drinkar. Har man en pool måste man ju ha ett poolparty. Tyvärr får man inte dricka alkohol vid poolen men regler är ju till för att brytas så vid 18 drack jag, Micke och Oliver Smirnoff Ice (diskret ihälld vattenflaska) och kastade frisbee i poolen. Sedan blev det ett besök till Miguels där det blev mexikansk mat och margaritas med rosa sugrör. Rosa och sugrör var kvällens tema och vi fortsatta med en rosa bucket på reaggebar. Efter att bucketen var tom och vi insåg att baren bredvid var 50 bath billigare på allting förflyttade vi oss dit. Där bröt vi dock trenden och beställde in 3 rejäla Chang öl. För att bryta den mesiga cocktailbanan.




Ja, Oliver har mössa; i Thailand. Han skyllde på bad hair day men jag tror han ville se lite gangsta ut. Gangsta från Birmingham






Jag i det mysiga skenet som inte är fullt lika mysigt på kort. Kvällens samtalsämnen: Paris fängelsevistelse, roliga saker vi ska göra i UK, tv såpan neighbours med Kylie, flygbolag, frisörer, thai whiskey, soluppgång, klimatförändringar och thai tjejers moodswings. Ikväll blir det buffé och ladyboyshow.