Sunway Lagoon

Har hangde jag igar. Sunway Lagoon. Vattenland med uppbyggd strand mitt i staden. Kanske inte riktigt var som Koh Mak men det basta som kunde astadkommas i KL. Det enda som stor idyllen ar hoghusen som sticker upp bakom palmerna. Har surfades det, dracks fruktshaker och i ett horn spelades en Bollywoodfilm in.
Givetvis danade reagge ut ur hogtalarna. Tog lokalbuss dit och sag en massa intressanta saker. Fororterna till KL ar inte alls lika flashiga som innerstaden, mest skjul och kontrasten ar total.


Pooldel av parken var ocksa nice med vattenfall, vagmaskin och mycket luftmadrasser. Vattnet var tyvarr lika varmt som ett badkar. Alla kvinnor utom jag, och nagra till turister, badade i heltackande drakter. Sag sadar skont ut och simma omkring i langkjol.




Givetvis fanns langa vattenrutschkanor. Jag akte bada tva pa bilden och ar sa stolt att jag vagade mig upp i denna hoga, feg som jag ar. Men kul var det. Men sen gick jag tillbaka till att lasa bok under parasoll istallet. Enough excitement for one day.