man or mouse or lady?

Igår var jag på ladyboy show. Vad som slog slint i mitt huvud när jag tackade ja till detta vet jag inte. Kan ha varit att en vän gav oss biljetter för halva priset. Jag avskyr kabaré, revy och allt som kan förknippas med After Dark. Och ändå går jag för att titta på Simons cabare show. I en mörk lokal utan ac fick man sitta, på stolar som man klibbade fast i, då de var gjorda av gummi.
Jag vet inte var jag ska börja slakta denna show.. de kunde inte sjunga, inte dansa och deras humor var inte roligt. Jo, jag skrattade två gånger. Det var när dessa feta ladyboys begravde en japan mellan brösten och när en utav dem tog upp Micke på scenen. Sedan fastnade mitt skratt lite i halsen när jag kom på att alla skrattar åt dessa personer bara för de är feta. Undrar hur det känns för dem egentligen, att bli skrattad åt varje kväll för att man är ful och fet. Av de resterande ladyboysen hade ca 50% anorexi. Inte mycket bättre. Christer Lindarw är iallafall snygg.

Ett smakprov från deras dubbade framträdande "I´m from Havana and I´m too hot for Sweden, too hot for Rome and if I go to London I want to go home" Nödrim när det är om bäst.