lite battre

Detta ar en Theme park inomhus. Den ligger pa vaning 5 i shoppingcomplexet Time Square har i KL och de 14 karusellerna gar mellan vaning 5 och 11. Bergodalbanan slingrar sig genom foodcourten och pa sidan av affarerna. Mycket imponernade. Fast jag hatar att aka sant stod jag lange och tittade pa. Skithaftigt. Och helt livsfarligt om nat skulle ga sonder.
Idag har varit en battre dag. Jag har shoppat mig pa glatt humor, bokat tripp till att titta pa fireflies och aka till sunway lagoon. Vattenland med uppbyggd sandstrand och riktig surfing. Hoppas pa Hawaii vibbar.
Maste byta gusethouse imorgon igen da detta ar fullt, ska ut och leta strax.
Nagra iakttagelser under dagen och skillnader mot Thailand
Har har affarerna provrum.
Skor och klader finns i olika storlekar.
OM klader bara finns i en storlek sa passar de mig.
Folk ar forundrade over blont har.
Nar man ber om vatten till maten far man fragan warm or cold.. ja lat mig tanka ..
De flesta forstar engelska.
Det finns inga strippklubbar i varje horn, inga gathundar och inga barflickor.
Det finns papper pa alla offentliga toaletter.
Lovar att snarats lagga ut bilder pa min fina shopping. Detta ar shoppingens hemstad. Bangkok ligger efter. Har finns allt fran Gucci, till Topshop, till Mango, till Debenhams. Det roligaste av allt ar att de just nu har end of season sale. Hur nu det gar ihop i ett land som under aret har minimum temperatur pa 28 grader och max temperatur pa 35 grader. De har till och med en affar som heter winter shop dar det finns tackjackor, vantar, mossor och resvaskor. Kanske tankt till personer som ska lamna landet??!