This is the year


Januari.

Massor av snö. Anna och jag försöker promenera men för mkt snöstorm.Kollar på Sex and the City boxen. Bokar resa till NY. Längtar bort. Läser en mycket bra bok.










Februari
Vill ha vår. Ser Walk The Line.Knyter 20 par skridskor i -17 grader.Yalla kärleksyogurt blir ett beroende. Massor av ishockey och hockeyidioter på hela Medborgarplatsen. Försöker överleva årets värsta månad.












Mars
Ser Hello Saferide på Södra Teatern. Mer snö.Inser att jag måste vara i ett annat land nästa vinter. Köper massor av tulpaner. Jag och Anna gör drömresan till NY och hittar mina drömskor. Ser fantastiska filmen Pingvinresan. Köper en underbar gul kjol.





















































April
Allt jag shoppar har puffärm. Fröken vår kommer äntligen på besök. Påskfirande i Sala med traditionell fest. Anna F fyller 30 och firar med fest i nya huset. Går på mitt första dop.








































Maj
Äter mycket glass på mosebacke torg. Det blir äntligen varmt och jag kan använda alla mina klänningar. Dricker mängder av jordgubbsdrinkar. Får en fin tavla. Anna och jag promenerar massor och ser hela Sthlm. Popaganda regnar bort. Linda har rolig 30 års fest med helium.



























Juni
Bestämmer mig för att göra något annat till hösten. Inviger Anna Fs trädgård med grillning och krocket. Anna I och jag åker till London för att hälsa på Malin. Mycket picknickar med rödvin. Mycket Skansen. Ida kommer äntligen hem från Australien. Fredrik slutar på Hamnskolan.











Juli
Semester. Grekland med Anna där jag läser mycket böcker och lever på tzatsiki. Många besök till Eriksdalsbadet. Micke och jag bestämmer oss för Thailand. Anna I och jag har många roliga drinkkvällar i Sthlm. Picknick/grillning i Rålis.






















Augusti
Hälsar på Marie i Linköping och får träffa bebisen Måns. Semestern tar slut. Säger upp mig från jobbet. Säger upp min lägenhet. Besöker Gröna Lund för första gången på 10 år. Kräftskiva hos Åsa.














September
Tittar på lemurer på Skansen akvariet. Säljer halva min garderob på Tradera. Singstar fest med Anna I och Malin. Börjar packa ihop lägenheten.








Oktober
Slutar på mitt jobb. Marie och Linda kommer och hälsar på. Flyttar ut ur min lägenhet. Anna I har 30 års party. Köttbullsmiddag med Eleonor och Linda.Jag åker till Manchester och hälsar på. Lämnar Sverige för Thailand. Får uppleva Bangkok för första gången. Äter bästa Pad Thaien på Koh Chang.
























November

Lär känna Thailand.Inser att paradiset heter Koh Maak. Föräter mig på ananas. Bor på massor av guesthouses. Slappnar av. Njuter av solen. Kommer till Chiang Mai. Åker mycket buss, tåg, båt och vespa.












December

Fyller 30. Bestämmer mig för att stanna i Chiang Mai ett tag. Skaffar en personlig tränare. Firar jul i ett tropiskt klimat, i Chiang Rai. Anmäler mig till TEFL kurs. Ser mycket Desperate Housewifes på datorn. Lär mig laga thaimat. Firar nyår med eldballonger.