bowling o gym



I fredags kväll var vi och discobowlade i ett stort köpcentrum. Eurodisco hits av en dj och rosa lysande klot. Det enda som inte var snyggt där inne var att jag fick ha fula bowling skor till min fina klänning. Och kloten var gjorda för asiatiska fingrar så var lite svårt att pressa ner svenska korvfingrar i dem..






Igår kom äntligen min väska från Bangkok med mina träningskläder så nu har jag invigt mitt nya gym. Så här ser det ut på utsidan och under kan man se fint omklädningsrum med orkideer och levande ljus. Där inne finns även allt man behöver som hårfönar, plattänger, tops, bomullspads, shampoo, balsam, tvål, egna dushkabiner, fina fluffiga handdukar.

Lite skillnad mot Eriksdals omklädningsrum med hårbollar och kiss. Här jobbar dessutom en person bara i omklädningsrummet för att se till att man har allt man behöver.
Var där i 3 timmar igår och det var jättekul. Var i gym och körde bodystep. Har äntligen fått en PT, Personal Trainer. Och på tisdag ska hon göra ett träningsprogram till mig, mäta mitt bodyfat och annat intressant :)