vad hande i Bangkok

Som man kan se pa bilderna hanns det med en hel del i Bangkok under 6 dagar.

En kvall var vi pa nattbazar och det fanns hur mycket som helst att se och handla. VI akte ocksa parisehjul, lite som Londoneye, och jag var livradd hogst upp. Vi var i Lumpinipark och tittade pa soluppgangen en dag och pa allt som hander dar pa morgonen. Det ar ju alldeles for varmt att vara dar under dagen men pa morgonen ar det folk som joggar, gor chi gong, ovar kendo, yoga, pilates och alla var runt 50 och uppat. Sedan samlades de runt sina mat termosar innan de begav sig hemat igen. Mycket fridfullt mitt i storstaden.


Vi var upp i Bangkoks hogsta byggnad med 84 vaningar och dar sag man att det verkligen ligger ett smog lock over staden.

Besokte det mest bisarra museumet nagonsin pa ett sjukhus. Man fick se olika kroppsdelar i formalin och hur de ser ut nar d skadas. Tex hjarna efter skott, hur kroppen ser ut om man kor over den med en traktor, en arm efter bilolycka, lungor efter drunking etc De hade aven 2 valdtaktsman och en mordare sparade i formalin. Vi kolade ocksa pa en tsunami utstallning och madde illa nar vi gick darifran.

Det regnade 2 ganger nar vi var dar och hela luften blir klarare. Och det regnar inte lite, himlen oppnar sig med regn, aska och blixt men efter nagon timme ar det 32 grader o sol igen. Och nu ar det vinter har med den kalla sasongen.

Jag har fatt ata rullband sushi. Antligen Linda :)