storstad igen

Nu ar jag tillbaka i Bangkok igen sedan i torsdags. Vi letade hotel pa internet och hamnade pa ett halvsunkigt indiskt sa ska flytta om nagra timmar till ett stalle precis bredvid shopping meckat MBK. Pa onsdag aker vi till Chiang Mai. 12 timmar pa tag men det finns AC och kan vara kul att aka tag genom hela Thailand.

Micke har varit riktigt sjuk i ett par dagar sa jag har agnat mig at det jag gor bast; shoppa, dricka islatte, lasa bocker och promenera. Igar spenderade jag i stort sett hela dagen pa MBK. Pa dagen med shopping och att titta pa allt hysteriskt och pa kvallen var vi dar och at middag. Vi at pizza och erkande att vi trottnat lite pa nudlar efter 3 veckor pa oar med bara detta. spelade lite arcade spel och kollade in bangkok ungdomar pa en fredagkvall. Vaning 7 ar min vaning. Discobowling, bio, restauranger, karaokebas, karaokebar, fotostudios, arcade spel, dataspel och massa annat kul. Sa fort Micke blir battre ska vi bestalla in en kanna strawberry daquri och hyra ett bas och osa pa med karaoke. Basen ar gjorde i glas men helt ljudisolerade sa man ser hur flk slapper loss dar inne men inget ljud hors.

Kanns som om Bangkok ar lite svalare nu an for 3 veckor sedan, men kanske bara jag som blivit van. Men i Chiang Mai ar det tydligen bara runt 22 grader nu. Vet inte hur lange vi ska stanna dar men maste vara tillbaka i Bangkok den 5 december for da fyller kungen ar och det ar en stor happening har :)