hemresa


Sa var det da sista dagen i Manchester for den har gangen. Ska bli skont att aka hem for det betyder att resan till Bangkok narmar sig. Samtidigt som det fanns 100 mer grejer jag ville gora har som jag inte hann.

I onsdags var jag in till Manchester och shoppade inte mycket alls. Kanner mig valdigt duktig, men det blev ett par skor och en klanning (surprise!), MEN de kommer vara valdigt anvandbara i Bangkok. :) Kvallen var soft, jag och Courtney drack varm choklad vid brasan i oppna spisen och tittade pa Shrek 2.

Igar morse regnade det massor sa jag tog metron till ett interaktivt museum som heter Urbis. Hur tufft som helst med alla utstallningar i 3D. Sag utstallning om livet i 10 olika storstader, hur Manchester har forandrats och en om Hacienda. Sedan hade de en utstallning om Manchester -10 ar efter IRA bombade staden och eftersom jag bodde har da var det valdigt intressant att se.
Nar jag kom ut darifran sken solen och inte ett moln fanns kvar (engelskt vader...) sa satte mig vid kanalen och avnjot Starbucks fantasktiska vaniljlatte. Pa kvallen var vi och at god italiensk mat i Hale.

Nu ska jag snart ivag till gym for step up och sedan blir det lunch pa The four season med mannsikor jag inte traffat pa 2 ar. Kan bli myckt trevligt.