Utflykt från Stockholm - Rosenhill

På Ekerö ligger det helt fantastiska Rosenhill som är ett café trädgård, musteri och du kan dessutom bo över i en trädkoja. Det anordnas bakluckeloppis, yoga, open mic och musikkvällar. De har stora fruktodlingar och växthus, för barnen finns lekyta och studsmattor och hela stället har en härlig hippiekänsla över sig.

rosenhill1.jpg
rosenhill2.jpg

Har du inte egen bil är det ändå lätt att ta sig till Rosenhill, ta bara tunnelbanan till Brommaplan och så hoppar du på buss 311 eller 312 - gå av vid stationen Nyckelby (resan tar ca 25 minuter). Därifrån tar det 5-10 minuter att gå och det är skyltat hela vägen.

rosenhill8.jpg

Café och restaurang Rosenhill

Det finns både fika och mat här, även 1-2 alternativ till barnen. Det serveras både kött och vegetariskt och mycket är närodlat. När du sedan fått din mat kan du välja att sitta inne i ladan, på innergården eller i den stora trädgården som har bord och stolar utställda under fruktträden.

rosenhill3.jpg
rosenhill10.jpg
rosenhill13.jpg
rosenhill14.jpg
rosenhillinne.jpg
rosenhillshop.jpg

Bo i en trädkoja Rosenhill

Trädkojan är öppen maj - september beroende på utomhustemperatur. Det får plats två personer i kojan. Det finns också ett par stugor att hyra och en camping.

rosenhill_koja.jpg

Detta är en perfekt utflykt för hela familjen - här kan du läsa mer om öppettider etc

rosenhill_studs.jpg
rosenhill5.jpg
rosenhill7.jpg
rosenhill9.jpg