Mässor

Yeah its friday. Efter besvikelse igår då jag fick ställa in tjejmiddag pga att bebis helt plötsligt vägrar flaska tar vi nya tag idag. Jag önskar vi hade regnbågskakor till frukost men nej jag kör den vanliga gröten, Älva går all in på mjölk och Aramis äter yoghurt med russin och bär.

Idag är vi ju hemma alla tre och har planer att hänga i Älvsjö på två olika mässor som jag är inbjuden till. Underbara Barn och Bak- och Chokladfestivalen. Underbara Barn hade en bloggfrukost 07.45 idag men det fanns inte en chans att vi hann till det. Det här med två barn tar väldigt mycket längre tid och jag är glad om vi hinner till förskolan 08.30 övriga dagar. Det har inte att göra med att vi sover länge. utan mer att allt tar sån tid. Micke åker tidigt på morgonen för att slippa bilköer och jag ska då fixa frukost till A och mig, hinna äta, mata Älva, byta blöjor, sedan kräks det lite och så ska två barn ha kläder på sig, tänder ska borstas, en vill bara bli buren, jag bör ha annat än pyjamas på mig vid lämning - ja jag är inte med i matchen med två barn än.

Så ja frukost fick vi hoppa (lägg på rusningstrafik på tunnelbana med barnvagn...) men mässan ska vi spana in och i eftermiddag ska vi vara med och kora Årets konditor.

Härlig fredag på er!