Böcker om mammaträning

Det är dags att ta tag i träning. Promenader går jag varje dag, jag tränar magstöd på kvällarna och har gjort enstaka gympass på SATS. Helt ärligt har jag inte kommit längre på grund av att jag är helt slut. Sömnbristen har gjort sig påmind, amning lika så och jag har känt en inre stress så fort jag lämnat lägenheten. Jag känner att Älva är för liten att lämnas in på Mini SATS tyvärr även om de har en gräns på ynka 6 veckor.

Det är hög tid att få tillbaka kondition och muskler. Det gäller bara att välja metod och sluta att äta så mycket socker.

Ingen utav dessa böcker fanns när jag fick Aramis för 5 år sedan. Men Olga hade då en grym blogg komplett med recept och träningspass som jag följde slaviskt och fick fantastiska resultat. Tyvärr finns den inte kvar längre vilket är synd för passen var ca 15 minuter långa, allt kunde göras hemma och de låg som små filmklipp på bloggen.

De här böcker bygger på samma idé, kompletta träningsscheman vecka för vecka för att åter komma i form. Den här gången kommer jag att köra efter Lofsans bok; mest för att jag känner henne, litar på hennes kunskap till 100% och för att få lite variation. Skulle jag se att det inte alls passar mig är det väl bara att falla tillbaka i Olgas kunskap gissar jag.

Snart ska jag också våga mig iväg på Strong Mama på SATS där bebisen är med, det får bära eller brista med amning och panikskrik. Är det någonstans folk har förståelse så är det väl just där.