En kväll med Visit Britain

Jag älskar att vi äntligen kan gå på event igen, mingla, träffa folk och prata om saker man älskar - som England! I torsdags bjöd Visit Britain in till garden party vid ambassaden. Partytält, livemusik, öl och fish and chips stod på menyn. Nästa som att hamn i ett av mina favoritländer för en stund.

Det blev mingel med bland annat bloggkollegor och resejournalister och kvällen gick fasligt fort. Hur är covid-situationen i UK just nu kanske ni undrar? De personer jag känner i England säger att man knappt märker av pandemin längre - musikaler, fotbollsmatcher och festivaler är i full gång, pubar och restaranger är fullsatta men resande har väl inte riktigt kommit igång än. Sverige klassas fortfarande som färgen amber i deras lista som baseras på smittotal i landet och det betyder test innan avresa och när du anländer trots fullvaccinerad. Jag som faktiskt har bokat en resa till London på höstlovet hoppas väldigt mycket på att dessa tester försvinner innan dess.

Sofia, Katarina och Dryden var där.

IMG_7178.jpeg

Och det var även Christian, Johnny , Peter och Helena - bra gäng och bra häng!

Sen gick jag jag hem längs med Strandvägen i ett iskallt Stockholm och var ännu mer pepp på London, Notting Hill, Camden, food markets, Maida Vale, London Bridge och en massa andra saker.