Snart ska jag till Florens

Tänk att det är fredag imorgon och den här helgen är så fylld av roliga saker att jag bara måste berätta för er.

Imorgon jobbar jag min sista dag på ett jobb jag varit i 5 år (minus 1 år då jag var föräldraledig). Det känns väldigt märkligt. Hur som på kvällen ska jag och Micke skåla in mitt nya jobb i bubbel ute på en restaurang vi har velat prova ett bra tag.

På lördag är planen att bara vara med mina barn. Kanske hänga i en park, åka till en simhall, äta glass och ha riktigt kvalitetstid.

För på söndag reser jag iväg helt solo till Italien. Igen.

florence.jpg

Närmare bestämt till Florens. Jag har alltid velat åka till Florens, jag tycker det ser magiskt ut och nu när jag fick chansen att åka är jag så pepp. Jag ska ligga vid hotellets pool och läsa, jag ska fota Florens från varenda vinkel och jag ska smaka på all mat staden erbjuder - mer än så vet jag inte. Jag är helt inte så bra påläst förutom att jag tror att det är så vansinnigt vackert.

Jag flyger till Rom och sedan ska jag åka tåg till Florens vilket i sig är en resa jag verkligen ser fram emot. Jag älskar att åka tåg i nya länder, se naturen susa förbi och anlända mitt i en stad och inte till en flygplats.

Så ikväll läser jag inlägg om Florens hos Daniela och Lena, blir ännu mer förundrad över denna stad och börjar äntligen ta in att jag faktiskt kommer att vara där redan på söndag.

Fler tips till Florens mottages gärna!