Boktipset - Illustrerad Harry Potter

Jag älskar själv Harry Potter och har längtat till den dagen då jag äntligen skulle få läsa dem för Aramis. Jag har tyckt att han varit för liten men så kom jag över denna nya bok som är en illustrerad version av den första boken ; Harry Potter och De vises sten. Han tröttnar lätt om det inte är några bilder och dessa böcker kräver nog med koncentration ändå.

Och nu har vi läst klart den och vi älskade den båda två! Den är så fint gjord, storleken på boken är större än vanligt och bilderna är fantastiska. Kapiteluppdelningen kan vara lite lång, de är väldigt många svåra namn att hålla reda på (upprepning och diskussion för varje kapitel var nästan ett måste här hemma) men berättelsen är så spännande och uppslukande att han inte tröttnade.

Eftersom Aramis fyller 6 år i sommar tycker jag han är för liten för att se filmen än men denna bok rekommenderas verkligen om du har tålamod att förklara och kanske bör du gilla Harry Potter och vara lite insatt i berättelsen innan du läser den. Men den är ett hett boktips denna regniga söndag!