Att flyga till Legoland

Och vi är framme på Legoland? Var det smidigt? Nej inte så smidigt som det borde vara. Jag brukar gilla SAS, tycker de levererar men inte idag. Planet skulle lyfta 08, sen försenat till 09, sen 09.15 sen helt plötsligt inställt på grund av sjukdom. Alla blev ombokade på ett plan till Köpenhamn och sen vidare till Billund, en liten försening på fyra timmar. Och utan någon information alls. 

Jag brukar tänka att ja det får man ta när man flyger lågpris men jag hade högre tankar om SAS. Och det där med sjukdom köper jag inte riktigt, de visste säkert redan vid 08 att planet inte skulle lyfta. Helt plötsligt gick 25 personer in på ett nästan fullt plan till Köpenhamn. Just saying.

Men hey, nu är vi framme vi har spenderat tre timmar på Legoland och det är såklart fantastiskt. En vardag i maj med sommarvärme och inga köer, det kan knappast bli bättre. Jag gissar att det ser väldigt annorlunda ut en lördag i juli. Aramis är i himlen; vi har varit i Ninjagodelen, sett 4d bio, åkt båtar, ätit dansk korv, varit upp i utsiktstorn, tittat på alla fantastiska byggnader i miniland och nu är vi inckeckade på Hotel Legoland. Lite möra efter uppstigning före 05 men nu väntar middag med legotema. Att se sitt barn så här lyckligt är fantastiskt!