Nicecream - tre bra recept

Ikväll äter jag nicecream och läser en bok, perfekt syssla en måndagskväll.

Jag älskar glass men eftersom det inte passar sig att äta varje kväll är jag också barnsligt förtjust i nicecream, en nyttigare variant av glass. Basen är fryst banan som du kör i mixern till en krämig konsistens och sedan lägger du till ingredienser utefter vad du gillar. Här kommer min topp tre nicecreams.

Nicecream med jordnötssmör och chokladsås
Mixa en fryst banan och ha i en skopa jordnötssmör - mixa igen. Blanda en chokladsås på 1 msk ljummen kokosolja, 1 msk raw kakao och 1 msk agave och ringla över glassen. Toppa med solroskärnor.

Nicecream med blåbär och lakrits
Mixa en fryst banan tillsammans med en näve frysta blåbär, en nya lakritspulver och en klick mandelsmör.

Nicecream med choklad
Mixa en fryst banan med ett par matskedar kakao och en skvätt hasselnötsmjölk. Rör i lite hackad mörk choklad för mer chunky glass.