Slask och en hungrig bebis

Det här är verkligen ingen upplyftande syn. All snö har regnat bort, det är 7 plusgrader ute och rena rama isgatan på sina håll. Jag som inte gillar kyla föredrar ändå -1 och snö framför detta. Det blev fodrade galonkläder för Aramis idag och stövlar - liknar mer än mars än januari.

Nedräkningen fortsätter här hemma och jag har börjat packa så smått. Älva mår bättre, febern är borta och det mesta av förkylningen med verkar det som. Jag gjorde misstaget att räkna med att Älva skulle vara mycket större vid 6 månaders ålder så jag handlade glatt massor av sommarplagg i storlek 74 på nätet runt jul. Hon fyller inte ens ut storlek 68 än men jag vägrar köpa nytt igen så hon får vara lite baggy klädd i Vietnam.

Inatt var det lilla livet vaken och vill äta 23, 01, 02 och 04. Jag försökte stoppa in napp och vagga istället för mat men det ledde till gallskrik och tokarg bebis istället. Något säger mig att hon kanske inte är mätt och vill ha mer än amning men det är svårt när hon vägrar gröt, äter högst 1-2 skedar av potatis/morot/palsternacka och det enda hon egentligen slukar är banan, katrinplommon och mango. Det är ju inte heller så mättande tänker jag. Ikväll ska jag testa att blanda mjölkfri ersättning med mjölkfri välling och hoppas att det tas väl emot.

Men först en dag med bikinishopping (urk i februari), avtackning på mitt jobb och födelsedagskalas.