Karras Star Hotel - Ikaria

Karras Star Hotel

ligger mellan Evdilos och Armenistis på

Ikaria

. Vi hade bokat detta hotell hemifrån då det rankades väldigt högt på Tripadvisor och har väldigt bra pris. När vi kom fram förstod vi varför. Det ligger mitt ute i ingenstans. Fantastisk utsikt över havet, stor pool, rena och stora rum men har du inte bil blir du lätt isolerad.

Det är 3 km till närmsta lilla by och lika långt till havet även om det ser väldigt nära ut från poolen. Och 3 km kanske inte låter långt men när vägen är slingrig med bilar som kör fort och du har en 3-åring med på resan så är det inte optimalt. 

Hotellet har ingen restaurang så när kvällen kom fick jag snöra på mig skorna, promenera bort till närmsta by och köpa gyros. Jättefin väg att gå längs med vattnet men med fara för mitt liv då ingen bil räknade med att en turist skulle vara ute och gå på landsvägen. 

Vi hade bokat tre nätter på detta hotell men bestämde oss inom en timme att nej en natt får räcka. Personalen var helt fantastiskt och fast vi hade betalt i förväg fick vi pengarna tillbaka - det är det inte alla hotell som skulle ha gjort! Så helt ok hotell, säkert bra om du ska vandra, åka bil runt ön etc men inget för dig som inte har eget fordon och små barn.