Vilka var med på bloggresan till Marocko?

Bloggresan till Marocko

. Den ligger fortfarande kvar som ett väldigt starkt minne - mycket tack vare dessa härliga personer på bilden. Det är underbart att resa med personer som älskar att resa lika mycket som en själv. Som vill prata resor, uppleva massor och som inte alls tycker det är konstigt att det ska fotas hela tiden.

Dessa personer reste jag med under de 5 dagar som kändes som det dubbla.

Peter och Helena

- skriver

bloggen FreedomTravel

: Två fantastiska personer som bor i en husbåt i Stockholm och som äger en husbil vid namn Freedom. De reser massor, skriver fina resereportage och planerar en långresa med husbilen inom kort. Helena kan allt om kost och skriver bra och gärna, Peter äger massor av färgglada klockor och är expert på att bygga och designa det mesta och ja de är grymma helt enkelt. Efter en massa timmar tillsammans i en jeep kändes det som om jag känt dem i år.

Lena

- skriver

bloggen Ladies Abroad

: Lena skriver en reseblogg tillsammans med sin dotter Maxime som just nu bor i New York. Lena gillar att vara bakom kameran och lägga krutet på texten. Hon går inte en meter utan att fota, pratar stockholmska med härlig norsk klang och jobbar med försäkringar till vardags.

Katja

- driver

nätmagasinet Skimbaco

: När man träffar Katja ligger man liksom i lä. Hon är Social Media Strategist, ursprungligen från Finland men bor just nu i Linköping. Hon har jobbat i New York länge med sociala medier för stora företag, föreläser på events och konferenser, skrivit en bok om Instagram och är helt otroligt ödmjuk. Hon hade mini-föreläsningar för oss varje dag i detta med sociala medier, hon är verkligen brilliant på det hon gör och jag är så glad att jag fick resa med henne!

Janicke

- driver

Norkse Reiseblogger

: Norska Resiseblogger är en portal för resebloggar och det var här vår idé föddes till

Svenska resebloggar

. Janicke bor i Bergen och har koll på resebloggar, ordnar bloggresor och reser på en hel del själv. Det var hon som tillsammans med Sahara Experience anordande denna resa, hon är en perfekt reseledare och jag är så otroligt tacksam att jag fick följa med!

Johanna

- skriver

bloggen Lady Tramp

: Johanna bor i Umeå och skriver en blogg där resor, träning och vardag varvas. Johanna och jag delade rum hela resan och det är jag så glad för. Vi blev väldigt nära vänner, startade upp en bloggportal och det känns som jag har känt henne länge länge. Johanna är sådär härligt laid back och norrländsk, älskar att åka skoter, tränar för en klassiker och reser såväl på träningsresor som på weekends.

Monica

är

fotograf:

Monica skriver faktiskt ingen blogg men är en grym fotograf. Hon bor också i Bergen, gör allt för en bra bild och är väldigt roligt. Jag skrattade så jag fick ont i magen av hennes härliga humor. Hon gav oss massor av fototips, a la

sänk iso

. Jag kommer också alltid förknippa henne med färgen cerise men jag vet inte egentligen inte om hon gillar den alls.