torsk med ägg och squash
Gårdagens middag gick ruskigt snabbt att göra och var himmlesk god;
Torskfileér med olivolja, flingsalt och svartpeppar in i ugnen i 20 minuter på 200 grader.
Koka 3 ägg så de blir hårdkokta, låt de svalna och skär i bitar.
Hyvla squash med osthyvel och lägg ned i kokande vatten med salt i ett par minuter.
När fisken är klar lägg upp på tallrik tillsammans med squash och sallad, smält 50g smör i stekpannan tills det blir gyllenbrunt, lägg ned äggen i smöret och häll sedan det över fisken.
Enjoy!
Torskfileér med olivolja, flingsalt och svartpeppar in i ugnen i 20 minuter på 200 grader.
Koka 3 ägg så de blir hårdkokta, låt de svalna och skär i bitar.
Hyvla squash med osthyvel och lägg ned i kokande vatten med salt i ett par minuter.
När fisken är klar lägg upp på tallrik tillsammans med squash och sallad, smält 50g smör i stekpannan tills det blir gyllenbrunt, lägg ned äggen i smöret och häll sedan det över fisken.
Enjoy!