Punch Brunch på At Six
När jag var på rundvisning av At Six för något år sedan pratade de väldigt gott om sin punch brunch och i juni fick jag äntligen chansen att prova den.
At Six ligger på Brunkebergs torg, är ett hotell, restaurang och takbar i ett genomtänkt i varje detalj. Punch Brunch serveras på lördagar 12.30-15 och du beställer från en speciell brunchmeny. Snygg inredning, nytänkande brunch och som gjort för stora sällskap.
Är man på på punch brunch är deras punch ett måste. De serverar tre olika punch i fantastiskt snygga skålar formade som guldananas. Vi drack Golden Leaf punch som innehåller höstpäron, mandel, japanskt lime-té och champagne. Så god! En ananas är perfekt till två personer att dela på.
Vi valde sedan att ta in flera rätter och dela på. Vi började med urgod störrom med brynt smör (ovan) och friterad broccoli med parmesan (missa inte!).
Urgoda blinis med kaviar, brynt smör, rödlök och syrad grädde.
Vi testade Egg benedict med pata negra , ägg 64, tryffelpecorino och brynt smörskum samt en helt otrolig tryggeläggröra.
Hällstekt tonfisk med gurka, koriander, sojamajonnäs och grön chili.
Och hur mycket man äter finns det alltid plats för efterrätt. Och vilken avslutning! Vi provade en körsbärssorbet med mjölkchokladflarn och nötter som var grym!
Denna efterrätt med smak av rabarber, havreglass och kardemumma var det heller inget fel på som ni ser.
Just nu har brunchen sommaruppehåll men när hösten smyger sig på tycker jag verkligen di ska boka in en lördagsbrunch med din vänner - ni kommer inte bli besvikna. Man kan lätt sitta här en halv lördag och bara njuta av utsikten, maten och det lyxiga känslan!