Middagstips på 10 minuter
Igår blev det smarrig middag här hemma i form av pasta, kyckling, valnötter och annat gott. Det tog max 10 minuter att laga, detta är för bra för att inte dela med er så här kommer recept. (Huvudreceptet kommer från Kronfågel men jag bytte ut och la till efter vad jag hade hemma.)
Pasta med minutkyckling, valnötter och spenat (4 pers)
2 vitlöksklyftor
1 frp minutkyckling Classic från Kronfågel
en liten påse bladspenat
frysta gröna ärtor
2,5 dl matlagningsgrädde
2 dl valnötter (delade i mindre bitar)
pasta
salt och peppar
Börja med att rosta valnötterna i en torr stekpanna, lägg dem sidan åt sidan.
Koka pasta.
Pressa vitlök och stek i olivolja, ha i spenat och stek ett par minuter och ha sedan i ärtor. Ha i grädden och låt det koka ihop i några minuter. Smaka av med salt och peppar. Ha sist i kycklingen skuren i mindre bitar.
Lägg upp pastan på ett större fat, häll över pastasåsen med kycklinge och sist men inte minst strössla över en himla massa valnötter. För extra piff servera med pesto.
Pasta med minutkyckling, valnötter och spenat (4 pers)
2 vitlöksklyftor
1 frp minutkyckling Classic från Kronfågel
en liten påse bladspenat
frysta gröna ärtor
2,5 dl matlagningsgrädde
2 dl valnötter (delade i mindre bitar)
pasta
salt och peppar
Börja med att rosta valnötterna i en torr stekpanna, lägg dem sidan åt sidan.
Koka pasta.
Pressa vitlök och stek i olivolja, ha i spenat och stek ett par minuter och ha sedan i ärtor. Ha i grädden och låt det koka ihop i några minuter. Smaka av med salt och peppar. Ha sist i kycklingen skuren i mindre bitar.
Lägg upp pastan på ett större fat, häll över pastasåsen med kycklinge och sist men inte minst strössla över en himla massa valnötter. För extra piff servera med pesto.