Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

Flyga från Hong Kong till Vietnam

See this content in the original post

Pressbild; HK Express

Vi är som ni vet väldigt nöjda med att vi valde att åka

SAS till Hong Kong

. När vi sedan skulle vidare till Vietnam och Da nang tittade vi på Vietnam Airlines, Jetstar och HK Express och valet föll på Hong Kongs lågprisflyg HK Express. Mest för bra pris men också för att det var bra flygtider. Flygtiden var endast 90 minuter så komfort, benutrymme och bebisvänlig plats spelade ingen som helst roll kände vi.

HK Express var väl ingen aha upplevelse men de levererade som de flesta lågprisflyg a la Air Asia, Ryan Air etc. På vägen till Vietnam blev vi en timme försenade utan någon som helst information om varför och på vägen tillbaka till Hong Kong landade vi före utsatt tid så det kanske gå plus minus noll. Vi betalade extra för 20 kg bagage per person men verkligen inga jättesummor och totalt för oss fyra fram och tillbaka med bagage landade priset på ca 4000 kr.

Helt och rent plan, trevlig personal, lite smått och gott att köpa under flygningen och vi kom fram och tillbaka. Tummen upp för mycket bra priser, tummen ned för väldigt lite information kring försening.