Travel Massive på Teatern, Skanstull
Igår var jag på Travel Massive; ni vet nätverket världen över för resebloggare. Denna gång var det så lämpligt att de höll till vid
Teatern, Skanstull - mitt bästa hak.
Och maten som serverades fick full pott som vanligt. Detta på bilden ovan är från The Plant, helt veganskt och gjort på ärtor, potatis, oregano och olja och var fantastiskt gott.
Och så fick vi 63 graders ägg med karamelliserad grädde, svamp och krispig potatis från Stefano Catenacci.
Och Bahn mi; vietnamesisk baguette från Nook Market. Urgod och bra för mig att komma in i rätt stämning inför nästa vecka.
En härlig kväll, ett härligt häng, många resebloggare på plats och fina pratstunder. Precis som det ska vara.
Och maten som serverades fick full pott som vanligt. Detta på bilden ovan är från The Plant, helt veganskt och gjort på ärtor, potatis, oregano och olja och var fantastiskt gott.
Och så fick vi 63 graders ägg med karamelliserad grädde, svamp och krispig potatis från Stefano Catenacci.
Och Bahn mi; vietnamesisk baguette från Nook Market. Urgod och bra för mig att komma in i rätt stämning inför nästa vecka.
En härlig kväll, ett härligt häng, många resebloggare på plats och fina pratstunder. Precis som det ska vara.