Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

en söndag extra allt

Vilken fantastisk vårdag det har varit i Stockholm idag! Vi mötte upp kusin och syssling för lunch. Vuxna tänkte Vapiano, barn tänkte McDonalds. Barnen vann med kompromissen att vi kör picknick. Så det blev det, picknick i Humlegården på en bänk.

Dessa två är himla fina ihop ändå. Och leker så himla bra.


Och så blev det kaffe och lek i parkleken i Humlegården som faktiskt är en väldigt bra lekpark för alla åldrar. Träden stod i blom, det grillades korv och det var vår på riktigt.


När vårt sällskap gick vidare mot inomhusaktivitet hängde vi kvar ute ett tag till. Sedan var vi på en snabb fotografering i samma område innan vi tog bussen till Kungsträdgården.

Där hade kanske halva Stockholm samlats idag för att se de sista körsbärsblommorna. agera cosplay och äta glass. Vi tittade på träd, limbotävling och underbara kreationer av japanskt mode.


Och när vi ändå var så nära BR fick vi ju lov att gå in och klämma och känna på allt nytt Ninjago lego. När man är 4 år är det en höjdpunkt att luta sig mot ett ninjagogubbe i samma storlek.

 På vägen hem stannade vi hos Kajsas på Kajen för glasspaus innan vi tog båten hem.


Och på båten hade de dagen till ära en dragspelsmusikant. Det blir väl inte mysigare än så? Vi kom hem lagom till det blev kväll efter att ha varit ute i 7 timmar och tankat solljus för hela veckan.

Redo för måndag? Knappast. Men detta var ju en försmak av vad som komma skall och dessa dagar kan man leva länge på!