Nyttigare våfflor med banan, keso och ägg
Igår ville Aramis gärna äta våfflor till middag. Så frasvåfflor blev det men jag gjorde en annan variant till mig själv; proteinvåfflor med banan, ägg och keso. Frasiga blev de kanske inte men vansinnigt goda.
Nyttigare våfflor med banan, keso och ägg (ca 3 mindre våfflor)
1 stor mogen banan
2 msk keso
kanel (om du gillar kanel)
1 ägg
1 tsk bakpulver
1 msk mandelmjöl
1 nypa vaniljpulver (kan uteslutas)
Börja med att mosa bananen och blanda sedan i övriga ingredienser. Värm våffeljärnet, smörj med kokosolja och ha i smet. Tänk på att smeten innehåller bakpulver så fyll endast halva våffeljärnet med smet.
Ät med keso, bär, kvarg eller vad du nu gillar. Perfekt både som frukost, lunch, mellanmål och middag!
Nyttigare våfflor med banan, keso och ägg (ca 3 mindre våfflor)
1 stor mogen banan
2 msk keso
kanel (om du gillar kanel)
1 ägg
1 tsk bakpulver
1 msk mandelmjöl
1 nypa vaniljpulver (kan uteslutas)
Börja med att mosa bananen och blanda sedan i övriga ingredienser. Värm våffeljärnet, smörj med kokosolja och ha i smet. Tänk på att smeten innehåller bakpulver så fyll endast halva våffeljärnet med smet.
Ät med keso, bär, kvarg eller vad du nu gillar. Perfekt både som frukost, lunch, mellanmål och middag!