Snabb och nyttig vardagsfisk - torsk på grönsaksbädd
Här ska ni få ett recept på mat som nästan sköter sig helt på egen hand, är väldigt nyttigt och såklart gott!
Fisk på grönsaksbädd (2-3 portioner)
1 squash
2-3 potatisar
1 röd paprika
1 röd lök
frysta örter provencale
örtsalt
peppar
olivolja
1 paket torskfilé 400g
Skär squash, paprika, lök och potatis i klyftor. Lägg i en ugnssäker form, ringla olivolja över, strö på rikligt med örter, krydda med örtsalt och blanda väl. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter.
Salta fisken. Ta ut grönsakerna, lägg på fisken, sänk ugnen till 180 grader och ställ in formen igen i ca 15-20 minuter tills fisken är klar.
Servera med yoghurtsås, jag blandade kesella, örter och örtsalt.
Fisk på grönsaksbädd (2-3 portioner)
1 squash
2-3 potatisar
1 röd paprika
1 röd lök
frysta örter provencale
örtsalt
peppar
olivolja
1 paket torskfilé 400g
Skär squash, paprika, lök och potatis i klyftor. Lägg i en ugnssäker form, ringla olivolja över, strö på rikligt med örter, krydda med örtsalt och blanda väl. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter.
Salta fisken. Ta ut grönsakerna, lägg på fisken, sänk ugnen till 180 grader och ställ in formen igen i ca 15-20 minuter tills fisken är klar.
Servera med yoghurtsås, jag blandade kesella, örter och örtsalt.