Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

Yogayamas brunch

Igår efter bion mötte jag upp Kristin på Jungfrugatan 8 för att testa Yogayamas eko brunch. Yogayama har yogastudios, butik och en restaurang en våning upp. Restaurangen serverar frukost och lunch mån-lör och på lördagar har de också brunch. 


Detta kan vara det lugnaste ställe i hela Stockholm en lördag, helt tyst och stilla, lugn musik och underbar atmosfär.


Brunchen serveras 12-16 på lördagar och kostar 245 kr. Det fanns bland annat soppa, linsgryta, frökex, fetaoströra, paj, varma tomater, vegetarisk falafel, sallad, hummus, rotfrukter, ris, och frukt.


Till efterrätt fanns det dinkelvåfflor med bär och vaniljgrädde och en glutenfri sockerkaka. Kaffe och te ingår också i brunchen. Sammanfattningsvis kan jag säga att maten är fantastiskt men 245 kr är överpris för utbudet som inte är jättestort. Jag saknade glutenfritt bröd, smoothies, quinoa, omeletter etc som också skulle passa väldigt bra med denna mat. Ett tips är att vara på plats redan vid 12 för efter 14.30 känns det inte riktigt som buffén fylls på och vid 15 började de redan ta bort vissa tomma fat etc Yogayama är väl värt ett besök men nästa gång tar jag nog en maträtt från deras vänliga meny som kostar runt 100 kr istället. 


På bottenvåning finns en härlig butik med té. bars, böcker, yogamattor, rökelse och annat som luktar himla gott.