Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

Loppievent och sommarens sista utemiddag

Igår eftermiddag var jag på bloggevent med Loppi på Rica Hotell. Ämnet för dagen var Food and Interior, Johanna Westman och Andrea Engsäll ledde tillställningen och Shirley Clamp var där och pratade om Viktväktarna. 

Efteråt bjöds det på härlig fikabuffé och två välfyllda goodiebags med bla 3 kokböcker (Shirley Clamps, Johanna Westmans och en till kokbarn för barn) choklad, mjölk, brödmix, te, kakor, dockskåpsmöbler, renkorv, tidningar och ja en massa skoj helt enkelt. Jag tyckte dock att lokalen var för trång, det var för mycket folk, köer till allt och luften tog slut ganska snart.Och om jag får vara lite kritisk så gick jag mest dit för att det skulle vara matinriktning och tyvärr hamnade allt matfokus på Viktväktarna och det ligger ju kanske inte i allas intresse.



Så efter allt prat om viktväktare cyklade familjen till Henriksdal för utemiddag på Pong. Det var antagligen sommarens sista kväll och vi utnyttjade den till max. Middag vid kajkanten, barnet tryckte i sig åtta bitar sushi och ratade kycklingen och själv njöt jag av räkor i röd curry, kyckling och het biffsallad. Bästa slutet på en lördag!