En perfekt matdag
Idag (och faktiskt även måndag och tisdag) har jag planerat min mat väldigt noga och fått till helt perfekta måltider. Håller mig mätt, behöver inte godis för att hålla mig vaken, mår bra och dessutom är det gott.
06:45 Frukost. Fiberhavregrynsgröt med äpple, kanel, pumpafrön och linfrön. Till detta ett kokt ägg.
11:30 Lunch. Tonfisk, svarta bönor, sallad, tomater och en klick lättkesella med örtsalt.
14:30 Mellanmål. Ett kokt ägg, ett halvt äpple, en klick jordnötssmör.
17:30 Middag. En chorizo (kötthalt 85%), sallad, tomater och ett ägg stekt med grönkål.
20:30 Kvällsmål. Lättkvarg, keso, jordgubbar och min egen müsli gjord på fröer och nötter.
06:45 Frukost. Fiberhavregrynsgröt med äpple, kanel, pumpafrön och linfrön. Till detta ett kokt ägg.
11:30 Lunch. Tonfisk, svarta bönor, sallad, tomater och en klick lättkesella med örtsalt.
14:30 Mellanmål. Ett kokt ägg, ett halvt äpple, en klick jordnötssmör.
17:30 Middag. En chorizo (kötthalt 85%), sallad, tomater och ett ägg stekt med grönkål.
20:30 Kvällsmål. Lättkvarg, keso, jordgubbar och min egen müsli gjord på fröer och nötter.