Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

en helg i juli

Den här helgen var såklart alldeles för kort men helt underbar. Jag åkte ned till landet efter jobbet på fredagen och resten av den dagen spenderade vi utomhus med såpbubblor, bad och grill. Vi njöt av hamburgare och jordgubbar, musik och likör och satt ute till knotten attackerade. 




Lördagen bjöd äntligen på riktigt sommarväder och vi spenderade nästan hela dagen i sjön. Vi plockade också årets första blåbär och hallon och återigen blev det grill; denna gång laxpaket som avslutades med min nybakade blåbärspaj och läsning i hängmattan. 




Söndagen var molnig så vi började dagen med att besöka Vingåkers outlet med förhoppningar om ny PoP overall till vintern. Tyvärr var utbudet väldigt dåligt om man jämför med förra året så det blev ett kort besök. Istället åkte vi vidare mot okända delar av Katrineholm och hälsade på våra sjöstadsgrannar på deras lantställe. Stugan låg precis intill en hästgård och det var ju mäkta populärt hos barnen. 

Vi njöt av härlig lunch och fika, barnen fick leka av sig och framåt sen eftermiddagen åkte vi åter till landet för en sista kväll med total tystnad och uppvak till fågelkvitter. 

Låt nu solen skina nästa vecka också då jag kan njuta av den fullt ut!