Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

1 eller 10 barn

Nu när jag är sjuk roar jag mig med att sova och titta på skräp-tv som jag annars inte ser - som Familjen Annorlunda. 
Jag är förundrad över hur någon person kan välja att skaffa 10 barn men mest av allt blir jag så provocerad över att det nämns titt som tätt att har man bara ett barn så har man ingen rätt att tycka att det är jobbigt, ett barn är inget barn och de som har ett barn vet inte hur bra de har det - say what?! Var det något som höll en pistol mot er när ni skaffade de där nio extra barnen? Finns det någon lag som säger att man måste ha syskon till sitt/sina barn?
Jag älskar att ha ett barn och jag älskar det barnet mest av allt i hela världen. Jag tycker att det är jobbigt ibland när han visar sin 2-års trots och när det tar en timme att natta honom och jag är säker på att det är jobbigare med 10 barn men det anade man kanske när man valde det?

Jag säger inte att vi inte kommer skaffa ett till barn någon gång i framtiden men just nu är det fantastisk att ha ett barn, att ge honom all tid och uppmärksamhet i världen och bara få vara en liten familj. (Och nej jag är inte dugg rädd att han ska bli ett bortskämt ensambarn som får allt han pekar på och inte lär sig att dela med sig/konflikthantering.)