Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

stort steg

Idag är ingen vanlig måndag för idag är det start för något mycket spännande. 
Min julklapp till mig själv är att få en sund och stark kropp och till min hjälp har jag tagit Miss Bodycomf som från och med idag och en månad framåt ska hjälpa mig med träning, kost och hur man binder samman dessa två för att få bästa möjliga resultat. 
Jag äter bra mat men däremot tränar jag inte bra och när jag väl gör det får jag inte ut det jag vill pga tidsnöd, lathet och fel byggstenar när det kommer kolhydrater/protein/fett och detta hoppas jag nu kunna ändra på. Jag vill bli starkare, piggare, slippa onda axlar, få upp konditionen och se att träningen ger resultat. 
Jag har fått svara på många frågor, vi har pratat träningsbakgrund, kosthållning och mål. Med det som mall har jag fått träningsupplägg, riktlinjer vad det gäller kosten och exempel på bra och mindre bra alternativ på mat. Jag ska äta allt med måtta, det blir inte tal om LCHF och kanske kanske (den hemliga drömmen) kommer jag att tycka att det är roligt springa. 
Jag vet när och vad jag bör äta, hur mycket träning det krävs av mig och nu är det upp till mig, bara mig. Och Miss Bodycomf som kommer få coacha mig dag för dag på vägen mot ett mer hälsosamt liv med balans. 
Och ni får också följa med, iallafall på vissa valda delar. Det kommer att bli tufft, det kommer krävas uppoffringar, planering och tid men jag tänker - Hur svårt kan det vara?