Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

status träningsutmaning

Nu har jag snart kört tre veckor av detta kost - och träningsupplägg och hur går det? 
Jo förvånansvärt bra. Idag fick jag lov att slänga denna påse då jag insåg att bären inte bara var torkade bär utan sockerdränkta torkade bär. Jag har alltså blivit duktigare på att kolla innehållsförteckningar.
Jag har än så länge inte hoppat över något träningspass, jag har kört mina hemmaövningar trots tröttma och sjukt barn. Och nu är jag inte ens längre sugen på godis, bullar och annat - jag äter min kesella/keso/makrill eller vad det nu är och känner att det är helt ok med mig. 
Vågen har jag inte rört för den är inte viktig, och mäta vissa delar på kroppen det ska jag men jag ska ge detta 4 veckor först är min tanke. 
Lite starkare har jag iallafall blivit för kan lassa på mer vikt på gymmet, men som sagt det har ju bara gått tre veckor (knappt det) och flera utvärderingar kommer längs med denna träningsutmaning. Men träningen går bra. Jag tänker inte usch att jag måste släpa mig till gymmet nu igen utan jag bara går dit, gör det jag ska göra och känner mig väldigt nöjd efteråt.

Kost idag: 
Frukost: Kesella/lättyoghurt, några äppelbitar, kanel quinoapuffar, ett frökex med skinka. 
Mellanmål: En kopp kaffe (illa!) 
Lunch: Köttfärsröra med bönor och körsbärstomater. 
Mellanmål: 1 ägg. 
Middag: Korvstroganoff, broccoli och sallad. 
Kvällsmål: Kesella/keso, jordnötssmör, några nötter och quinoapuffar. 

Jag är väl medveten om att jag har för lite till mellanmål och för lite kolhydrater men det är en träningsfri dag idag och då kommer jag nog undan med det. Men imorgon får jag fylla på kroppen lite mer bränsle. Och de där fria målen som man kan ha ett par i veckan; ni vet då man kan äta lite godis, nybakad bröd med smör, äppelpaj eller en pizzaslice har jag utnyttjat alldeles för lite. Och anledningen är att jag tänker att nej jag ska inte slösa ett sånt tillfälle på en torr sockerkaka på jobbet/en pasta som inte är speciellt god/halvdant lösgodis utan jag spar mig till något riktig gott som jag inte kan leva utan - men än så länge har den produkten inte dykt upp. 
Men väldigt nära ligger surdegsbröd, mörk choklad med havssalt och marabou black.