Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

Carrie och onsdag


Jag börjar ofta kolla på nya serier men tröttnar efter ett par avsnitt/en säsong. Folk pratar om serier de följer, om boxar de köper och jag tycker inget håller måttet. Och så brukar jag tänka på Sex and the City. Så himla bra det var. Vilken guldgruva varje program är och tänk att ha den boxen osedd... 
Boxen står här hemma och samlar damm för av någon anledning blir det inte av att jag tittar men en dag ska jag boka mig en hotellweekend, bara jag och min Carrie box, inte lämna rummet och se avsnitt efter avsnitt med dessa fantastiska damer från NY där varenda mening skulle kunna hamna som citat på en tavla. 

Idag har vi onsdag. Och repris på tisdag. Jag hinner jobba undan på förmiddag för att byta av farmodern vid lunch och sen blir det jag och sjuklingen eftermiddagen och kvällen. Och så måste jag klämma in ett benpass - men jag gissar att det får bli när han somnat. Och kanske hinner man med ett storkok, lite bakning eller städning. För med -15 ute är inte promenad i vagn med febrigt barn att tänka på.