Torsk med kräftröra
Middag idag blev stekt torsk med kräftröra och broccoli, ett modifierat recept från tidningen Buffé.
Riv en halv gurka, salta och lägg på papper för att dra ur vattnet. Använd en burk kräftstjärtar ca 350g, häll av spadet i ett durkslag och hacka dem grovt. Blanda gurkan med kräftstjärtarna och ha i ca 1,5 dl grekisk yoghurt. Pressa i en vitlöksklyfta, ha i en massa dill och smaka av med salt och peppar.
Tina torskfilé, salta och peppra, rulla fileerna i mandelmjöl/vetemjöl och stek ca 3 min på varje sida. Serveras med broccoli/blomkål/potatis eller vad man nu vill och gärna med en klyfta citron.
Gott!
Tina torskfilé, salta och peppra, rulla fileerna i mandelmjöl/vetemjöl och stek ca 3 min på varje sida. Serveras med broccoli/blomkål/potatis eller vad man nu vill och gärna med en klyfta citron.
Gott!