Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

Raw Food

Jag tänker att på hösten har man ju oftast 1000 projekt som man vill starta - oftast handlar det mer om träning, stressa mindre, planera bättre etc. Jag har idag suttit och tänkt på att jag verkligen borde skaffa mig en hobby, eller mer lära mig något nytt och utvecklas när höstmörkret lägger sig. 
Mitt största intresse är att resa och tyvärr kan jag inte längre dra 20 dagar ensam till Japan, köra en långweekend i Taiwan eller shoppa utan hämningar fre-sön i London - eller visst kan jag men jag skulle antagligen dra på mig skulder och en separation alternativ ett stressat barn och en inte så kul reseupplevelse för någon. Men jag hoppas komma iväg på två storstadsresor i höst (utan barn) och nej solcharter är inte min grej även om jag saknar solen varje sekund. Jag väljer hellre öluffning i Grekland/ B&B i Spanien med Aramis framför en vecka med Bamseklubb alla dagar i veckan. Dessutom tycker jag det är så hutlöst dyrt att åka till barnanpassade hotell! 
Men iallafall så tänker jag nu på vad som ska ta upp min höst förutom jobb, förskola, vab, träning och tänker Raw Food! Ju mer jag läser om det, desto mer inspirerad bli jag och det kliar i mina fingrar att börja testa mesquite, lucuma, maca och allt vad det heter. Kanske redan inna hösten är här? Men ikväll blir det inte för nu när jag kommit hem från mitt dagjobb ska jag ta tag i mina frilansjobb så jag verkligen kan ta semester på torsdag eftermiddag!