Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

onsdag förmiddag

Idag vid 9 tiden åkte vi till Emporiumparken och hängde lite. Dock var det helt galet varmt, säkerligen närmare 40 med en luftfuktighet på över 90% så vi orkade inte vara ute så länge. När Aramis la sig på marken och var genomblöt av svett tyckte jag det var dags att gå in. Spana in hans nya tröja med lejon som han helst vill bära dygnet runt.
Vi köpte en färskpressad juice som jag knappt hann smaka på innan Aramis hade slurpat i sig allt. Han har blivit så stor min lilla bebis, han är liksom en liten person nu för tiden men stark vilja kan jag lova. Alla i vårt hus och på playgroups säger samma sak, han har liksom gått från bebis till barn på bara någon månad och klarar så mycket mer själv nu och talet kommer så smått även om han nog är förvirrad när det gäller svenska/engelska.
Och efter drickpaus blev någon tvärtrött och la sig för att vila i en fåtölj. Men den trista mamman lät han inte ligga där alltför längde för det var mathandling på g och sen när vi kom hem då bäddades han ned och nu sover han sött. 
I eftermiddag får vi fikasällskap och ikväll ska jag ut och dricka lite vin på en takbar - hur bra onsdag?