Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

korma kyckling

Jag har ju börjat mer mat hemma nu för tiden då jag tröttnat på thaimaten samt vill ha koll på vad jag äter. Häromdagen köpte jag hem lite olika kryddblandningar från Emporium, bland annat denna korma spice mix som jag använde ikväll för att göra chicken korma. Stor besvikelse då den knappt smakade något överhuvudtaget och blev grynig i konsistensen - men jag var hungrig så jag åt ändå. 
Annars har det varit en vanlig måndag, vi hängde lite i parken här bredvid och Aramis åt sig igenom sitt besök då varenda nanny i parken bjöd honom på kex, kakor, kokosplättar och ris. Aramis är ju så tacksam att bjuda för han proppar munnen full, pekar att han vill ha mer och thailändarna skrattar, kluckar arroy (gott) och ger honom mer om jag inte hinner före och stoppar dem. 
Nu på kvällskvisten har jag läst ut e bok, letat lite jobb och så fick jag Micke att joina mig för ett tabatapass i gästrummet - mycket roligare att träna två och jag hoppas han har träningsvärk imorgon så  han förstår att det inte är några mespass jag kör.
Nu är det mindre än en månad kvar innan vi återvänder hem - måste maxa min shopping och turistande!