tummen upp och nya matvanor
Yeah! Det verkar som vi är med i matchen igen, Aramis gick till sängs med ynka 38 grader - så lite feber har han inte haft på 5 dagar! Han sov två timmar på dagen, vaknade i en pöl av svett och sen var det som all hög feber var som bortblåst. Men åh vilken lång eftermiddag det blev; inget var roligt, det gnälldes konstant och så fort jag tog fram duplo/böcker/tågbana/dvd möttes det av ett nej. Imorgon måste vi ut och röra på oss (om han är frisk) både han och jag.
Men mitt i all misär lyckades jag slänga ihop en grym köttfärssås till middag; jag har börjat laga mat hemma igen och det känns som en befrielse. Missförstå mig rätt, jag älskar att maten här är så billig att jag inte behöver laga mat men jag vill veta vad det är i maten jag äter. Jag vill äta lika bra som jag gjorde i våras och det är svårt när maten här oftast både är oljad och sockrad. Jag har också upptäck att färska kycklingfileer är galet billigt att köpa hem så nu finns det inga ursäkter längre (förutom att jag saknar en ugn) - hej då till oljig pad thai, friterade vårrullar och sötsur sås i sockerlag nu kör vi kyckling, vitkål, nötfärs, broccoli, ägg, gröt och en massa färsk frukt ett tag. Men den där kesellan har jag inte lyckats hitta än...