Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

Davis Hotell Bangkok

Jag gillar Davis hotell. Jag kan faktiskt säga att det är ett utav de bästa hotellen jag bott på i Bangkok och deras service är fenomenal och de älskar barn. Davis ligger längst in på Sukhumvit 24 så läget kanske inte är helrätt om man bara är i Bangkok för shopping i ett dygn men för oss var det perfekt. Soi 24 är en utav mina favoritgator som slutar med Emporium shoppingcenter och Phrom Pongs skytrainstation. Hotellet har gratis tuktuk service till både Emporium och stationen, väljer man att gå tar det ca 15-20 minuter. Hoteller ligger väldigt nära BIg C, Tesco Lotus, McDonalds och har både Au Bon Pain och Starbucks i bottenvåningen. Runt omkring hotellet finns både billigare thairestauranger och dyrare västerländska ställen, soi 24 är mestadels dyra bostäder till expats i Bangkok kan tilläggas.


Vi bodde i en junior suite som består av två rum och badrum (dusch och badkar), perfekt när man har ett barn med sig som somnar vid 19:30. Det finns även ett litet kök, kyl och micro i dessa rum. Man kan också bo i deras thai villas som ligger på markplan kring en trädgård och då har man en liten oas till uteplats.





Frukosten var helt ok och det bästa var äggkockarna som gjorde grymma omeletter och äggröra. Resten av utbudet varierade något från dag till dag; rostat bröd, crossianter, fingor, yoghurt, färsk frukt, stekt ris, nudlar, pannkakor, våfflor, bacon, sushi och soppa.

Högst upp finns gym och spa med relaxavdelning och bastu.


Davis har två pooler, en högst upp med utsikt över Bangkok och där finns också en varm jaccuzzi och soffor att hänga i. På bottenplan bredvid thai villas finns en lugnare pool med poolbar. Pool och gym har öppet 07-19 vilket jag tycker var synd då jag hade velat träna senare på kvällen. Hotellet har wifi men det kostar ca 50 kr per dag att använda. 





Jag kan verkligen rekommendera detta hotell och det är dessutom väldigt prisvärt!