Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

vår första dag i Bangkok

Här kommer lite bilder från fredagen; när vi kom till hotellrummet var klockan redan 15 och vi åt fried rice med ägg till lunch.
Vi fick hotellets enda barnsäng och vi insåg att vi fått ett perfekt föräldrar/barnrum. Stort med två rum, liten köksdel, många graderober, både dusch och badkar och lekyta.
Vi ska bo här i en vecka och vi kommer att spendera mycket tid på hotellet för att sakta men säkert vänja Aramis med livet och värmen i Bangkok.
Aramis var övertrött och hade svårt att komma till ro när vi ätit lunch så vi bestämde oss för att hålla honom vaken till kvällen. Vi åkte upp till våning 9 och inspekterade en av hotellets två pooler.
Och såklart fick vi lov att provbada.
Aramis har inte stort sett inte varit blyg under sina 15 månader men nu kan jag säga att han är väldigt försiktig. Det kan bero på att alla här vänder sig om, vill peka, klämma och känna på honom. Så fort vi visar oss i receptionen stannar alla 7 personerna upp med sina jobb och tindrar med ögonen, suckar och gör bebisljud.
Sen promenerade vi till Emporium och middag på deras FoodCourt.
Det blev nudlar, jordgubbsshake, mango med sticky rice och ägg med vitkål. Sen skulle vi ta en taxi hem men hittade ingen så vi fick promenera och då somnade Aramis på Mickes axel - helt slut.
Och vi avslutade kvällen med pomelo innan vi också däckade i den stora, sköna hotellsängen.