Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

MBK med barn

Idag tog vi alltså Aramis till MBK för första gången. Det kanske vi inte kommer att göra igen men man lär på sina misstag. Först tuktuk från hotellet...
och sen skytrain till National Stadium. Han var alltså överväldigad av intryck redan innan vi kommit in i själva shoppingcentret.

MBK i all sin glans.
Vi började med kaffe på Mr Donout och även om deras munkar var söta både med tanke på utseende och innehåll hoppade vi över dem.
Vi letade solglasögon till hela familjen, köpte Mad Men säsong 2 och 3 och shoppade lite annat smått och gott.
Vi hade ingen barnvagn med oss då det var näst intill omöjligt att ta sig till MBK med den istället fick vi bära Aramis. Vi tänkte ju också att han kunde gå runt själv men det var innan vi insåg att allt är i perfekt höjd för honom att känna, klämma och dra ned varorna på. Den här kvinnan jagade min son runt en hel butik för att få ett kort på honom i sin telefon. Vad hon ska ha kortet till förtäljer inte historien.
Som ni ser var varuhuset ganska tomt med tanke på att det var lördag, de flesta har flytt staden och vattnet. För Aramis räckte det till med de människor som var för han fick intrycksoverload, blev klängig, trött och varm. Men jag måste ju säga att oj vad mycket trevligare folk är när man kommer bärandes på ett litet blont barn..
När vi skulle vänta 20 minuter på att våra filmer skulle bli klara fick Aramis nog och vi mutade honom med thaisnacks. Det ser lite ut som en minitacos men är ett hårt, sött skal fyllt med vit, varm marängkräm och något gult som inte smakar något alls. Tyvärr var Aramis inte så imponerad så sen hoppade vi på tåget tillbaka och åt middag på lugna Emporium istället.