Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

Häng i Kungsan och stan

Planerna för dagen blev ändrade och vi var knappt hemma alls - ganska så skönt kan jag tycka om man bortser från att det inte blev så mycket gjort ur rensningsynpunkt. Vi begav oss ut på förmiddagen och fick en chock över hur kallt det var! Jag fick snabbt stanna till på närmaste H&M och inhandla tumvantar till Aramis. Först hatade han, körde hela skrika-kasta-slå i vagnen racet men andra gången vi testade tyckte han det var ganska ok.
Vi mötte upp min bror för tidig lunch och eftersom han jobbar vägg i vägg med Hurtigs på Drottninggatan fick det bli en sallad där. Rena rånet kan tyckas för lite sallad men vi blev mätta.

Aramis åt köttbullar, majs och bröd och var även snabb med att kolla in Johans IPhone.
Sen skulle vi gå till Rum För Barn men det har tydligen ändrat tider och öppnar inte förrän 13 på dagarna. Jag får dåligt samvete om inte vi gör något som Aramis gillar på dagarna så i brist på annat fick det idag bli häng i Kungsträdgården. Aramis hade på sig mössa - PoP, kofta - H&M, täckväst - Zara, chinos - Kapp Ahl och skor - Nike.
Lägga stenar i brunn, klappa stenlejon, jaga fåglar och stampa i vattenpölar roade vi oss med i över en timme.
Vädret var ju som sagt helt underbart idag (om vi bortser från kallt) så efter Kungsan tog vi bussen till Söder, promenerade, handlade mat och promenerade hem.