Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

En tisdag

Vet ni det här vädret liksom äter upp mig, jag blir sur som en citron, jag försöker värma mig i tre lager tröjor och jag vet att jag inte har någon rätt att klaga men gör det iallafall. Jag mår psykiskt dåligt av hösten och bara tanken på snö, kyla, förfrysta tår och kalla fingrar kan få mig att gråta.
Idag är det en jämngrå massa över Stockholm som varvas med spöregn och isvind. Som tur är hade jag och Aramis en date i Liljeholmen med Lisa och lilla Max. Det blev lunch som snabbt urartade då Aramis matvägrar så efter att vi svept kaffet gick vi en stund till ÖF där barnen kunde härja fritt och vi kunde prata resor, framtid  och Asienlängtan. Lite synd att vi inte setts tidigare men med lite tur kanske vi får till en date i Bangkok för på torsdag åker vi och i början av november åker Lisa och co ut på en riktig långresa (Hongkong, Thailand, Australien, Nya Zeeland etc) - och här oroar jag mig för en flygning till Bangkok...
När vi kom hem hann jag rensa lite mer innan Aramis somnade och nu fick jag tid till en kopp te, dator och clementin. Mycket bra!