Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

Frukost med Bonti och Bugaboo Donkey

Imorse bjöd Bonti vid Odenplan in till frukost och mingel då det var lansering av Bugaboo Donkey i Sverige. God frukost med smoothies, surdegsmackor, frukt, kaffe och bakelser och så var en holländsk designer där och pratade om den extremt populära dubbelvagnen.
Dock var personen på bilden inte lika ivrig att lyssna som jag var. Planen var ju att han skulle somna på vägen till Bonti och sen sova under frukosten men vem vill sova när det kan minglas? När han slukat jordgubbar och smoothies (han har äntligen lärt sig dricka ur sugrör efter månader av träning) ville han röja loss i butiken. Det ville inte jag.
Lovisa var där och delade med sig av sin erfarenhet kring Bugaboo Donkey vilket är guld för hur bra marknadsföringen än är vill man ju höra någon man känner berätta om sina erfarenheter.
Och här är den - syskonvagnen alla talar om.
Snygg, smal och grymt förvaringsutrymme om man endast använder ena sittdelen. Blir det tal om syskonvagn här hemma är det denna jag kommer köpa!
Bonti hade såklart massor av fina saker i sin butik - jag älskar deras sängkläder. Vi fick även den bästa goodiebagen någonsin - men den får ni se när jag fotat den. Tack Bonti och Bugaboo för grym start denna fredag!
Tyvärr fick jag avvika lite tidigare än alla andra eftersom Aramis var dödstrött och inte hade ro till att vara still - vissa dagar går det bara inte hur man än försöker locka och muta. Väl ute somnade han på 5 minuter och jag fick 40 minuters egentid med en latte och tidning.
Sen promenerade vi till Drottninggatan, jag köpte världens finaste klänning och skor, vi mötte upp min bror en snabbis och sen gick vi ned mot Gamla Stan. Efter mycket velande hit och dit mellan Kulturhuset/ÖF/café tog vi bussen hemåt. Försökte äta lunch på café Linnou här i Hammarby Sjöstad med det var svart, tomt och stängt - någon som vet om det stängt för gott?! Fick istället bli snabblunch på Max - low carb burgare utan bröd och sen gick vi till ÖF då Aramis behov fick avgöra. Nu är klockan 16 och jag är helt slut, tack för att det är helg!