Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

Välj inte Lugnets BVC

Att köra runt med sin Lära Gå vagn känns tydligen som en kul aktivitet när man har 39,5 i feber.

Underbara fredag! Solen skiner, Aramis har ingen feber och vi fick iallafall sova mer än två timmar i natt. Idag har jag och Aramis hängt med Mariella och Lo - vi åkte båt, hängde på söder, åt lunch, shoppade lite, promenerade och märkligt nog blir Aramis hosta lite bättre när han sitter still i vagnen. Kan bero på att han faktiskt sitter upprätt och att det är det enda stället han faktiskt vilar på.

När vi kom tillbaka från söder så var det dags för 10 månaders kontroll och jag säger bara - får ni välja BVC välj inte Lugnets BVC i sjöstan! I 10 månader nu har jag träffat olika personer, idag får jag träffa en stressad läkare som tar vikt och kollar reflexer, inte frågar en enda fråga, inte kollar längd, som inte kan svara på vilken sköterska Aramis egentligen ska ha och som säger trevlig helg efter två minuter. Jag brukar inte klaga på sjukvården för den är trots allt gratis men på måndag är det jag som ringer och byter BVC för detta är inte ok. Jag betalar hellre för privatvård och får någon som iallafall spelar berörd än någon som inte tittar på mig när jag pratar. Morr.

Men siffrorna för dagen är; Vikt 9,9 kg och längd (som jag själv kollade i väntrummet) 74 cm. Tror viktkurvan börjar plana ut men har egentligen ingen aning eftersom jag inte fick se dem.